GET GIG READY AND SAVE 20% ON INSTRUMENT ESSENTIALS - HURRY WHILE STOCKS LAST!

Thomas Jorden Borchersen: Jorden Rundt I 80 Dage: Mixed Choir And Ensemble

Libretto | Sheet Music and Books

COMPOSER: Thomas Jorden Borchersen
COMPOSER CONTINUED: Tine Olsen
PUBLISHER: Edition Wilhelm Hansen
INSTRUMENTATION: Mixed Choir and Orchestra
PRODUCT FORMAT: Libretto
Jorden Rundt i 80 Dage - En ny stor musical til musikskolen, efterskolen og gymnasiet! En spændende og farverig musical med skuespillere, sangere og stort orkester. Historien er Jules Vernes, fritbearbejdet af komponist og sangskriver Thomas Bo Borchersen i samarbejde med sanger, forfatter og
€ 14,01
incl. tax
Special Order
Delivery time uncertain
This product cannot be ordered at the moment.
Not available in your region.
Specifications
Composer Thomas Jorden Borchersen
Composer Continued Tine Olsen
Publisher Edition Wilhelm Hansen
Instrumentation Mixed Choir and Orchestra
Product Format Libretto
Description Product Type Libretto
Genre Tv / Film / Musical / Show
Style Musical or Show
ISBN 9788759822593
No. WH31134C
Description

Jorden Rundt i 80 Dage - En ny stor musical til musikskolen, efterskolen og gymnasiet!

En spændende og farverig musical med skuespillere, sangere og stort orkester. Historien er Jules Vernes, fritbearbejdet af komponist og sangskriver Thomas Bo Borchersen i samarbejde med sanger, forfatter og instruktør Tine Olsen.

I hæsblæsende fart må Phileas Fogg nå Jorden rundt for at vinde etvæddemål, men der bliver alligevel tid til at dvæle ved de mange oplevelser og personer, som støder til selskabet på vejen. Historien er fortalt i 15 sange og kædet sammen af dialog,såhele ensemblet kan folde sig ud i denne udødelige klassiker.

Materialet består af: Partitur, orkesterstemmer, sanghæfte (med vedlagt cd), korhæfte og dialoghæfte.

Fraforordet:

Det musikalske/pædagogiske sigte med musicalen:
Hovedformålet med Musicalen er at vise bredden i musikskolen og forsøge at skabe nogle nye unikke muligheder for samarbejde mellemlærer og elevgrupper i det nye musikskolemiljø, der er opstået efter musikskolesammenlægningerne.

Vi mener, at der er et stort og stadigt voksende behov for at samle musikskolen i store fællesprojekter, dels for at forbedre infrastrukturen i musikskolen, men også for at få den helt nødvendige kommunikation, til samfundet omkring musikskolen. Vi mener, der et et stort behov for at få synliggjortarbejdet med talentmassen på musikskolerne, og at store, kompetent udførte projekter ofte er en mangelvare på mindre og halvstore musikskoler. - Musicalerne egner sig selvfølgelig til at bliveopført på alle musikskoler - store som små, men er især tænkt som en særlig oplagt mulighed for at få samarbejde imellem musikskolerne igang på tværs afkommunegrænserne.

Loading
Loading