Musicroom.com uses cookies and other tracking technologies to give you the best possible experience. By continuing to use this site you agree to our use of cookies.

Thomas Borchersen: Jorden Rundt i 80 Dage: Orchestra

Vocal Score | Sheet Music and Books

COMPOSER: Thomas Borchersen
PUBLISHER: Edition Wilhelm Hansen
PRODUCT FORMAT: Vocal Score
Jorden Rundt i 80 Dage er en spændende og farverig musical med skuespillere, sangere og stort orkester. Historien er Jules Vernes, frit bearbejdet af komponist og sangskriver Thomas Bo Borchersen i samarbejde med sanger, forfatter og instruktør Tine Olsen. I hæsblæsende fart må Phileas Fogg nå
€ 18,68 € 15,88
incl. tax
Special order
Usually up to 14 days
This product cannot be ordered at the moment.
Not available in your region.
Specifications
Composer Thomas Borchersen
Publisher Edition Wilhelm Hansen
Instrumentation Orchestra
Product Format Vocal Score
Genre Tv / Film / Musical / Show
Year of Publication 2013
Grade of Difficulty 2
Style Musical or Show
ISBN 9788759820377
No. WH31134B
Description

Jorden Rundt i 80 Dage er en spændende og farverig musical med skuespillere, sangere og stort orkester. Historien er Jules Vernes, frit bearbejdet af komponist og sangskriver Thomas Bo Borcherseni samarbejde med sanger, forfatter og instruktør Tine Olsen.

I hæsblæsende fart må Phileas Fogg nå Jorden rundt for at vinde et væddemål, men der bliver alligevel tid tilat dvæle ved de mange oplevelser og personer, som støder til selskabet på vejen. Historien er fortalt i 15 sange og kædet sammen af dialog, så hele ensemblet kan folde sig ud i denneudødeligeklassiker.

Fra forordet:

Hovedformålet med musicalen er at vise bredden i musikskolen og forsøge at skabe nogle nye unikke muligheder for samarbejde mellem lærer og elevgrupper idet nye musikskolemiljø, der er opstået efter musikskolesammenlægningerne.

Vi mener, at der er et stort og stadigt voksende behov for at samle musikskolen i store fælles projekter, dels for atforbedre infrastrukturen i musikskolen, men også for at få den helt nødvendige kommunikation, til samfundet omkring musikskolen. Vi mener, der et et stort behov for at få synliggjort arbejdet medtalentmassen på musikskolerne, og at store, kompetent udførte projekter ofte er en mangelvare på mindre og halvstore musikskoler. - Musicalerne egner sig selvfølgelig til at blive opført påalle musikskoler - store som små, men er især tænkt som en særlig oplagt mulighed for at få samarbejde imellem musikskolerne igang på tværs af kommunegrænserne.

Arrangementenes sværhedsgrad er forsøgt tilpasset det gennemsnitlige elevpræstationsniveau for aldersgruppen 12 til 18 år på musikskolen. Det har været en af topprioriteterne at lavearrangementerne

Loading
Loading